Mini Viking Tricykler og Scootere

Mini Viking Skubbecykel

Skubbecyklen fra Winther og i et nyt design samt i nye farvekombinationer. Cyklen fremstilles i et flot design med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet.

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Men det hele starter med, at børnene ofte blot bruger benene til at skubbe sig frem med. Denne model med 2 forhjul er meget stabil og giver stor tryghed hos børnene. Anbefales til børn på 1-3 år.

Disse modeller er bestillingsvarer

431-14 Skubbekøretøj for 1Model: 431.14

Pris Kr. 569,-

Bestiller vare

 

 

Mini Viking Tricykel med lad

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Det faste lad gør det sjovt at transportere sand, bamser, biler eller dukker rundt i den store verden.

Anbefales til børn på 1-4 år.447-14

Model: 447.14

Pris Kr. 709,-

 

 

 

Mini Viking Tricykel plus

Mini Viking Tricykel plus er beregnet for 2-4 årige og har en lidt højere indstigning end Mini Viking Tricyklen. Desuden er der en stå plade bagerst, som gør det muligt for et ekstra barn at deltage i legen ved at stå på pladen.
Model: 442.14442-14

Pris Kr.599,-

 

 

 

 

 

 

Scooter med et forhjul

Scooter med et forhjul fra Winther er et nyt design i flotte, nye farvekombinationer. Cyklen fremstilles i et flot design med stor vægt på sikkerhed og høj kvalitet.

At lære at cykle er en vigtig del af børns udvikling. Det forbedrer motorik og balance og bidrager med høj legeværdi hos børnene. Men det hele starter med, at børnene ofte blot bruger benene til at skubbe sig frem med. Denne model er udviklet med et ergonomisk sæde, der sikrer børnene en korrekt og behagelig siddestilling.

Det at scooteren har et forhjul fremfor to gør at den kræver lidt mere af barnets balanceevne

Anbefales til børn mellem 1-3 år.

Model 438.14438-14
PRIS 619,-

 

 

 

 

Racing Scooter med to forhjul. Denne model er udviklet med et ergonomisk sæde, der sikrer børnene en korrekt og behagelig siddestilling.

Forhandles gennem cykelhandlere og legetøjsforretninger og anbefales til børn på 1-3 år.
Model 43014430_14
PRIS 619,-

 

 

Winther new Bobby Car

Varenr. 96000getimage
PRIS 545,-